Cerramientos segundas residencias

Quines són les millors finestres i portes per a posar en la meva segona residència?

Les finestres i les portes del nostre habitatge s’han consolidat com un element clau en el nostre dia a dia. Més enllà de la seva importància en l’àmbit funcional, destaca especialment l’important pes amb el qual compten en el seu vessant estètic. Per aquesta raó, és important reflexionar sobre quin és la millor opció d’acord amb les nostres necessitats.

A continuació hem seleccionat una sèrie d’elements clau que t’ajudaran a triar la millor opció tant per a les portes com per a les finestres. D’aquesta manera, podràs obtenir una perspectiva molt més àmplia per a encertar en la teva elecció.

Renovar les portes de la teva casa és possible, si saps com

El sector relacionat amb les portes és un dels àmbits que ha recorregut una major evolució en els últims anys. Si fa dècades únicament podíem triar entre les clàssiques opcions que existien en el mercat: fusta, cristall o corredisses. La realitat és que actualment existeix un ampli ventall d’alternatives amb les quals encertar al 100% amb el nostre espai.

Actualment és possible accedir a portes pivotants, portes batents, portes d’obertura tradicional o portes corredisses. A més de multitud d’opcions més que no són tan freqüents. Depenent de si volem dur a terme la instal·lació a l’interior o en l’exterior de l’espai. La principal diferència entre totes elles radica en la funcionalitat que imprimeixen en el nostre habitatge i en les característiques que desprenen. En el cas de les portes corredisses, per exemple, ens trobem davant una mena de porta capaç d’optimitzar al màxim l’espai interior del nostre habitatge.

Quant a materials, els més comuns són els següents:

  • Portes buides: de caràcter senzill i molt econòmic.
  • Massisses: fabricades en fustes naturals o aglomerades.
  • De cristall: Una opció molt utilitzada quan es tracta de maximitzar l’espai que es troba a l’interior d’un habitatge.

Quins factors convé tenir en compte per a renovar les nostres finestres?

Quant a les finestres, són tres les principals opcions per les quals podem decantar-nos:

  • Fusta: Es caracteritza pel gran aïllament que proporciona a l’interior d’un habitatge.
  • PVC: De característiques molt similars a les anteriors quant a aïllament, també és una de les millors opcions que podem trobar quan es tracta d’optimitzar al màxim l’espai.
  • Alumini: Les finestres d’alumini aporten una gran resistència als canvis de temperatura, així com a la resta d’inclemències meteorològiques. Consolidant-se com una de les millors opcions que podem trobar actualment en el mercat.

    A més de l’elecció dels materials, en el moment de triar les nostres noves finestres per a la nostra llar és important parar esment a multitud de factors. Entre ells, el nivell de seguretat, d’aïllament tèrmic o els tipus d’obertura que podem instal·lar d’acord amb les característiques del nostre habitatge.

Decantar-se per una finestra que s’ajusti per complet a les nostres necessitats és un dels desafiaments més importants als quals hem d’enfrontar-nos.

Confiar en mans professionals, una de les millors claus per a garantir l’èxit de la nostra elecció. Posem a la teva disposició els nostres serveis, telefona’ns al 936 250 684 i et donarem un pressupost que s’ajusti a la teva butxaca.