Alumini i PVC Cortizo

Disseny

Muntatge senzill i ràpid de portes i finestres cortizo

Confort

Un nou ambient d’alumini cortizo que li donarà privacitat i confort

Estalvi

Important estalvi energètic gràcies a l’orientació de les làmines.

Finestres i portes Cortizo

Solucions integrals de Finestres i portes cortizo amb alt valor afegit per a qualsevol sector. Capacitat productiva i R+D i al servei de la indústria de PVC cortizo. Una àmplia gamma de productes per a qualsevol necessitat constructiva amb les màximes prestacions i garanties. constructiva con las máximas prestaciones y garantías.

Finestres i portes practicables​

Sistemes de finestres cortizo i portes cortizo que aconsegueixen el màxim aïllament tèrmic i acústic, aconseguint incrementar el confort i estalvi energètic de la teva casa. Comptem amb l’última tecnologia en sistemes d’obertura, amb un ampli nivell de solucions:
Finestres oscil·lo-batents, pivotants, obertura lògica, integració de sistemes de seguretat…

Màxim aïllament, eficiència energètica i seguretat, amb vidres tècnics per a muntatges fins a triple envidrament, signats per Vidresif i Grup Navas.

Cortizo PVC
Cortizo PVC

Finestres i portes corredisses​

Noves solucions en finestres i portes corredisses i corredisses elevables Cortizo que responen a qualsevol necessitat. Corredisses de dues fulles, corredisses minimalistes, corredisses de gran format de doble o triple carril.

Corredisses que aporten lluminositat i amplitud en els espais, amb el màxim nivell d’aïllament, i eficiència energètica. Ferratges signats per GU i Trencat Frank, que ofereixen els últims avanços en sistemes d’obertures i seguretat.

Vols assessorament personalitzat?

Deixa’ns el teu telèfon i et trucarà un dels nostres assessors. O bé, pots trucar al 936 250 684 o al 638 972 426.

Personalitza la teva finestra

T’oferim la màxima capacitat de triar i personalitzar l’acabat exterior i interior de l’alumini i PVC, acabats i un infinit ventall de solucions en ferratges.

COLORS

Disposem del color que desitges!
Possibilitat de triar color per a l’exterior i interior. Màxima qualitat, certificada per Qualicoat i Qualital.

ACABATS

Textures, lacatges, anoditzats, metàl·lics, imitació fusta natural amb un excel·lent realisme Tot el que s’imagini, el tenim!

TEXTURES

El catàleg Fine Texture Collection li transportarà a un món de color, llum, textures i harmonia. Descobreixi els colors que la naturalesa li ofereix i vista la teva finestra amb el qual més s’adeqüi a vostè.

BICOLOR

Els sistemes bicolor, ofereixen la possibilitat de combinar el color exterior de la seva finestra amb l’interior, oferint-li les màximes prestacions en confort.