PVC Granollers

Practicables

Sistemes de finestres practicables que aconsegueixen el màxim aïllament tèrmic i acústic.

Corredisses​

Noves solucions en finestres i portes corredisses que responen a qualsevol necessitat.

Finestres i portes de PVC Granollers

Estem especialitzats en finestres PVC Granollers i portes PVC. Fabriquem totes les nostres finestres i corredisses amb perfils Deceuninck, líder mundial en fusteries de PVC, aportant les millors solucions i acabats, amb el màxim aïllament acústic, tèrmic i seguretat. Finestres, corredisses, elevables, monoraïl, portes i altres solucions (pivotants, oscil·lo-batents,…)

Portes i finestres PVC

Sistemes de finestres PVC Granollers i portes PVC Granollers practicables que aconsegueixen el màxim aïllament tèrmic i acústic, aconseguint incrementar el confort i estalvi energètic de la teva casa. Comptem amb l’última tecnologia en sistemes d’obertura, amb un ampli nivell de solucions: Finestres oscil·lo-batents, pivotants, obertura lògica, integració de sistemes de seguretat, etc.
Màxim aïllament de les nostres portes i finestres pvc, eficiència energètica i seguretat, amb vidres tècnics per a muntatges fins a triple envidrament, signats per Vidresif i Grup Navas

Ventanas y puertas PVC
Ventanas y puertas de aluminio

Finestres PVC

Noves solucions en finestres i portes PVC corredisses i corredisses elevables de PVC que responen a qualsevol necessitat.
Corredisses de dues fulles, corredisses minimalistes, corredisses de gran format de doble o triple carril.
Corredisses que aporten lluminositat i amplitud en els espais, amb el màxim nivell d’aïllament, i eficiència energètica. Ferratges signats per GU i Trencat Frank, que ofereixen els últims avanços en sistemes d’obertures i seguretat.

¿Quieres asesoramiento personalizado en puertas PVC? 

Solicita la llamada de un asesor Pra&Par. O bien llama al 936 250 684 o al 638 972 426.

Personalitza la teva finestra PVC

Gràcies al sistema del PVC foliat, que permet una infinita carta de colors, acabats metàl·lics, textures i imitació fusta amb el més alt nivell de qualitat, durabilitat i garantia. Màxima capacitat de triar i personalitzar l’acabat exterior i interior del PVC

COLORS

Disposem del color que desitges de finestres PVC!
Possibilitat de triar color per a l’exterior i interior.

ACABATS

Textures, lacatges, anoditzats, metàl·lics, imitació fusta natural amb un excel·lent realisme Tot el que s’imagini, el tenim!

FERRATGES

L’última tecnologia en portes  PVC sistemes i solucions per a l’obertura de finestres i corredisses. Sistemes d’obertures Controls de seguretat i sistemes electrònics. Control solar i automatismes.

SHOWROOM

Conegui tot el que podem oferir-li. Vingui a visitar-nos al nostre Showroom, més de 300m² amb l’última innovació en tancaments d’alumini i PVC.