Pèrgoles bioclimàtiques

Disseny

Muntatge senzill i ràpid

Confort

Un nou ambient que li donarà privacitat i confort
 

Estalvi

Important estalvi energètic gràcies a l’orientació de les làmines.

Pérgola Bioclimática

La pèrgola bioclimàtica Barcelona és un nou sistema de protecció solar que li permetrà gaudir del seu espai exterior els 365 dies de l’any. Aquesta pèrgola li permetrà protegir-se de la llum solar, pluja, vent, fred o calor com vostè ho desitgi a cada moment. Les làmines motoritzades de funcionament silenciós són fàcilment manejables des del comandament a distància. El seu sostre de làmines planes i estructura robusta li atorguen una gran personalitat. La nostra pèrgola es fabrica amb materials de la més alta qualitat, garantint una durabilitat il·limitada i un manteniment nul.

El muntatge de pèrgoles Barcelona és ràpid i senzill, sense necessitat de realitzar obres per a augmentar la seva superfície habitable. No hi ha cap caragol visible i tots els cables elèctrics s’amaguen dins del perfil. D’aquesta manera la imatge de la pèrgola bioclimàtica és impecable.

Aquest producte està destinat a particulars que vulguin gaudir dels seus espais exteriors però també a hotels, restaurants etc., els qui podran rendibilitzar les seves terrasses durant tot l’any i treure major partit als seus negocis.

Elegant

Estanca

Ventilada

La pèrgola bioclimàtica es compon d’una estructura d’alumini amb làmines d’alumini orientables motoritzades. Aquest sistema de làmines ofereix obertures des dels 0° fins als 145è, permetent així tancar o ventilar l’estada segons ho desitgi el seu usuari. Aquest moviment de làmines permet un total aprofitament de la radiació solar.

Una vegada oberta, la làmina de manera plana de 270mm dona una major amplitud i lluminositat.

El segellament entre làmines assegura l’estanquitat de la pèrgola bioclimàtica, creant així un espai tancat i aliè a la climatologia exterior.

VOLS ASSESSORAMENT PERSONALITZAT?

Deixa’ns el teu telèfon i et trucarà un dels nostres assessors. O bé, pots trucar al 936 250 684 o al 638 972 426.

Pérgolas bioclimáticas

Pèrgola adossada

A Llarg màx. 6800 mm
B Ample màx. 4200 mm
C Alt màx. 3250 mm

Pérgolas bioclimáticas

Pèrgola autoportant

A Llarg màx. 6800 mm
B Ample màx. 4200 mm
C Alt màx. 3250 mm

Pérgolas bioclimáticas

Pèrgola Dúplex

A Llarg màx. 6800 mm
B Ample màx. 4200 mm
C Alt màx. 3250 mm

Acabats

* Qualsevol color termolacado de la carta RAL disponible.

Pérgolas bioclimáticas

Il·luminació

RGB 8 colors, LED blanca en biga, en làmina…

Pérgolas bioclimáticas

Tancaments

Múltiples opcions: Screen, envidrat, sistema corredís amb làmines…

Pérgolas bioclimáticas

100% personalitzable

Ens adaptem al teu espai. Consulta’ns.

La pèrgola bioclimàtica pot personalitzar-se gràcies a les diferents opcions ofertes com a llums LED en làmina i/o en estructura, RGB, combinació de colors estructura/làmines, regulació en altura i dimensions al gust del client, calefactor, música per Bluetooth, control des de Telèfon intel·ligent, tota classe de tancaments laterals (cristall, sistemes de protecció solar, estors screen zip laterals de diferents tipus) i totes les opcions que imagini.

Sistema de recollida d’aigua pluvial

L’aigua s’evacua per un lateral de la pèrgola, d’aquesta manera no s’acumula sobre les làmines per a evitar que l’aigua caigui una vegada es tornin a orientar les làmines.

Pérgolas bioclimáticas
Pérgolas bioclimáticas