Cerramientos de aluminio

El nou concepte d’Aluminis Valverde que revolucionarà el tancament actual, aïllament, protecció, eficiència, estètica i el més alt nivell de compromís industrial en la preservació del nostre medi ambient.

La nova línia de finestres única i exclusiva en el sector, fabricada per Aluminis Valverde que magistralment uneix els avantatges del PVC amb millor aïllament acústic i tèrmic, integrat amb l’acabat de l’alumini, tant en l’exterior com a l’interior, que permet un perfil de tan sols 7cm, i una infinita carta d’acabats i personalització a mesura.

Després de més dos anys de recerca, Aluminis Valverde presenta en exclusiva la finestra que revolucionarà el concepte de tancament en PVC i alumini que coneixem avui dia.

Una nova solució que redefineix la finestra, responent a les màximes exigències estètiques i les necessitats de l’arquitectura actual, al costat del compromís de preservació del nostre entorn i responsabilitat social.

Interior

PVC, 97% RECICLATGE, completament integrat en la perfilaria de l’alumini en totes dues cares.

Màxima innovació: Marc SOLDAT entre el PVC i l’alumini, sense necessitat d’esquadres.

Màximes prestacions en aïllament acústic i tèrmic.

Espai de 28 a 38mm per a vidres tècnics d’altes prestacions, de doble o triple envidrament.

Integració de tots dos materials, atorgant major rigidesa al conjunt, i amb una excel·lent transmitància tèrmica, aconseguint fins a un valor O de 0,89 segons dimensions i envidrament.

Cerramientos de aluminio
Cerramientos de aluminio

Exterior

Fulla oculta.

Perfil de 7cm d’alumini exterior i interior signat per Centre Alum.

Acabat lacat i anoditzat a la carta.

Infinita carta de colors i màxima personalització (opció de triar diferent color per a l’interior-exterior).

Perfilaria que aporta un grau superior en la seguretat i contra el furt.

Sistema de farratges amb l’última tecnologia.

REFINE millora la finestra des de tots els angles

Però el més important, és que el nou concepte de la finestra REFINI, és el seu compromís amb el medi ambient, el 97% del PVC que s’utilitza és reciclat de processos anteriors, un material que perjudicaria directament el medi ambient, i que Aluminis Valverde el recupera com a ànima de la nova finestra REFINI, atorgant les màximes prestacions en seguretat i aïllament acústic i tèrmic.

Un gran salt qualitatiu en el procés de la fabricació industrial, aportant un gran valor al professional com al client final, en la lluita de la protecció del nostre entorn i en l’activa economia compromesa i circular, que serà capaç de preservar el nostre entorn i benestar a les noves generacions.

Cerramientos de aluminio
Cerramientos de aluminio
Cerramientos de aluminio
Cerramientos de aluminio

TERMINI MÍNIM DE LLIURAMENT

El nou concepte de finestra REFINE permet disposar d’un ampli estoc de PVC reciclatge, que utilitza en les seves actuals instal·lacions completament industrialitzades, integrant la perfilaria interior de PVC reciclatge i exteriors en alumini amb la fabricació i muntatge en continu, sota un exhaustiu control de qualitat.

COMPETITIVA

La capacitat d’incorporar el PVC reciclat al costat de l’alumini en un “innovador procés” de soldadura en el marc sense esquadres, al costat de la capacitat d’emmagatzemar aluminis de colors habituals, li permet presentar un preu mòdic i viable per a qualsevol projecte, amb una finestra única i amb màxima tecnologia i prestacions.

PERSONALITZABLE

Màxima capacitat de personalització. La carta de colors és infinita, a més d’oferir la possibilitat de fabricar colors personalitzats, i poder triar diferents colors en l’alumini exterior i interior. Un ampli ventall de configuracions que presenta amb un termini mínim de lliurament.

PROXIMITAT I COL·LABORACIÓ

Aluminis Valverde llança aquest innovador producte, gràcies al teixit industrial de sòlids proveïdors i industrials, que han col·laborat en aquesta gran aposta en el mercat.
Tots ells concentrats en l’àrea del Vallès i a pocs quilòmetres de les seves instal·lacions.