Finestres i portes d’Alumini Granollers

Practicables

Sistemes de finestres d’alumini Granollers practicables que aconsegueixen el màxim aïllament tèrmic i acústic.

Corredisses / Elevables​

Noves solucions en finestres i portes corredisses i corredisses elevables que responen a qualsevol necessitat.

Finestres i portes Granollers

Estem especialitzats en finestres i portes d’alumini Granollers,  col·laborem amb la prestigiosa signa Centre Alum, en tot el subministrament de perfils d’alumini, i aplicacions de noves solucions amb l’última tecnologia i innovació.

Finestres, corredisses, elevables, monoraïl, mallorquines, portes i altres solucions com a pivotants, oscil·lo-batents…

Portes d'Alumini ​

Sistemes de finestres i portes d’alumini practicables que aconsegueixen el màxim aïllament tèrmic i acústic, aconseguint incrementar el confort i estalvi energètic de la teva casa. Comptem amb l’última tecnologia en sistemes d’obertura, amb un ampli nivell de solucions:
Finestres oscil·lo-batents, pivotants, obertura lògica, integració de sistemes de seguretat…

Tenim les millors finestres d’alumini Granollers i portes d’alumini Granollers amb màxim aïllament, eficiència energètica i seguretat, amb vidres tècnics per a muntatges fins a triple envidrament, signats per Vidresif i Grup Navas.

Ventanas y puertas de aluminio
Ventanas y puertas de aluminio

Finestres d'Alumini​

Noves solucions en finestres i portes d’alumini corredisses i corredisses elevables d’alumini que responen a qualsevol necessitat.
Corredisses de dues fulles, corredisses minimalistes, corredisses de gran format de doble o triple carril.

Corredisses que aporten lluminositat i amplitud en els espais, amb el màxim nivell d’aïllament, i eficiència energètica. Ferratges signats per GU i Trencat Frank, que ofereixen els últims avanços en sistemes d’obertures i seguretat.

Vols assessorament personalitzat?

Deixa’ns el teu telèfon i et cridarà un dels nostres assessors. O bé, pots telefonar-nos al 936 250 684 o al 638 972 426.

Personalitza la teva finestra d’alumini

T’oferim la màxima capacitat de triar i personalitzar la teva Porta d’Alumini amb l’acabat exterior i interior de l’alumini, acabats i un infinit ventall de solucions en ferratges per a finestres i portes d’alumini.

COLORS

Disposem del color que desitges!
Possibilitat de triar color per a l’exterior i interior. Màxima qualitat, certificada per Qualicoat i Qualital.

ACABATS

Textures, lacatges, anoditzats, metàl·lics, imitació fusta natural amb un excel·lent realisme Tot el que s’imagini, el tenim!

TEXTURES

El catàleg Fine Texture Collection li transportarà a un món de color, llum, textures i harmonia. Descobreixi els colors que la naturalesa li ofereix i vista la teva finestra amb el qual més s’adeqüi a vostè.

BICOLOR

Els sistemes bicolor, ofereixen la possibilitat de combinar el color exterior de la seva finestra amb l’interior, oferint-li les màximes prestacions en confort.