Aluminis i PVC a Granollers

 

Vols assessorament personalitzat?

Deixa’ns el teu telèfon i et trucarà un dels nostres assessors. O bé, pots telefonar-nos al 936 250 684 o al 638 972 426.

Ventanas y puertas de aluminio y pvc

Finestres i portes d'alumini

Venda, instal·lació i manteniment de finestres i portes d’alumini per a particulars i professionals.

Ventanas y puertas de aluminio y pvc

Finestres i portes de PVC

Venda, instal·lació i manteniment de finestres i portes de PVC per a particulars i professionals.

Ventanas y puertas de aluminio

Arquitectura Cortizo

Venda, instal·lació i manteniment de finestres i portes Cortizo per a particulars i professionals.

Ventanas y puertas de aluminio y pvc

Pèrgoles bioclimàtiques

La pèrgola bioclimàtica és un nou sistema de protecció solar que li permetrà gaudir del seu espai exterior els 365 dies de l’any.

Ventanas y puertas de aluminio

Particulars

Aluminis Granollers. Realitzem projectes singulars l’alumini, cristall i PVC perquè cada instal·lació s’adapti a les necessitats de cada client i la seva obra. Donem assessorament personalitzat, disposem de Showroom on podran veure diferents models de finestres i portes d’alumini i PVC, així com un altre tipus de tancaments.

Comptem amb el personal especialitzat i els mitjans tècnics necessaris per a abastar tots els serveis de construcció de PVC a Granollers que necessites.

Professionals

Els nostres serveis en venda i instal·lació de tancaments d’alumini i PVC a Granollers estan orientats per a empreses públiques o privades en l’àmbit de l’obra civil i la construcció d’edificis, així com solucions de manteniment i la gestió als sectors industrial i comercial, els sectors domèstics i d’habitatge.

Ventanas y puertas de aluminio

Tancaments Pra&Par

Finestres i portes d’alumini i PVC al Vallès Oriental des de 2004.

Som una empresa jove amb una llarga experiència en la instal·lació de finestres i portes i altres tipus de tancament d’alumini i PVC.

A més, també instal·lem cristalls, mampares de bany i divisòries, baranes i tanques de jardí, proteccions solars, tota mena de persianes i motoritzacions, portes automàtiques, tendals, mallorquines, sostres d’alumini, ballestes, gelosies i mallorquines…

Tot sota una gran garantia en el producte final.

Per a qualsevol classe de reforma, instal·lació i manteniment o assessorament per al teu projecte, no dubti a contactar amb nosaltres.

FAQ

Aquí trobaràs respostes a les preguntes freqüents.
Si no trobes resposta per a la teva pregunta, posa’t en contacte amb nosaltres.

En el mercat existeixen multitud de materials de construcció, però cap combina tan bé les avantatge dels metalls nobles. L’alumini és, sens dubte, la solució perfecta per a qualsevol treball d’obra nova i rehabilitació.

I és que són moltes i importants els avantatges que l’alumini ens ofereix, vols conèixer-les?

Aquesta és l’eterna pregunta que es fan constantment moltíssimes persones quan arriba el moment de canviar les finestres del seu habitatge. Són diverses les idees incorrectes existents entorn d’aquesta elecció i els avantatges i inconvenients d’aquests tipus diferents de materials. Tots dos perfils proporcionen un molt alt nivell d’aïllament tèrmic, no obstant això, el tipus d’obertura de la finestra influeix també clarament en l’aïllament tèrmic. Les practicables resulten molt més hermètiques que les corredisses.

Els tancaments abatibles de cristall sense perfils consten de tres únics perfils d’alumini, un inferior i dos superiors muntats l’un sobre l’altre, per la qual cosa visualment és com si portessin únicament dos. Cada fulla de cristall llisca al llarg del perfil superior gràcies a un sistema de rodaments que facilita el seu desplaçament a més de permetre la seva subjecció. Quan la fulla arriba a l’extrem del perfil aquests rodaments serveixen com a frontissa i permeten abatre la fulla com si fos una porta. Una vegada oberta la primera fulla la resta es pot lliscar permetent la circulació d’aire entre les diferents fulles. L’obertura de totes les fulles deixa el sistema completament obert.