L'alumini

En el mercat existeixen multitud de materials de construcció, però cap combina tan bé les avantatge dels metalls nobles. L’alumini és, sens dubte, la solució perfecta per a qualsevol treball d’obra nova i rehabilitació.

I és que són moltes i importants els avantatges que l’alumini ens ofereix vols conèixer-les?

Cerramientos de aluminio

Avantatges

Infinites aplicacions

Permet infinites aplicacions i adaptació del 100% a qualsevol classe de projecte, permetent total flexibilitat en el disseny.

Ecològica & reciclable

És respectuós amb el medi ambient, ecològic, reciclable i reutilitzable al 100% sense perdre cap de les seves propietats.

Mínim manteniment

Alta resistència, sota pes i mínima necessitat de manteniment, limitant-se a la neteja regular.

Aïllament garantit

Garanteix totalment l'aïllament tèrmic i acústic, generant una major sostenibilitat.

Llarga vida útil

Suporta la radiació ultraviolada i la humitat, no s'oxida, no s'espatlla ni es deforma.

Bon preu & qualitat

Ofereix una excel·lent relació qualitat/preu.

En Tancaments Pra&Par tenim molt present el futur.

Crear futur implica utilitzar la innovació per a millorar tècnicament, però també implica buscar els beneficis ecològics de l’aplicació de les noves tecnologies.

Durant l’última dècada el tancament ha anat prenent major rellevància i cada vegada se li assignen noves prestacions:

Seguretat d’ús

Aïllament térmic

Aïllament acústic

Adaptabilitat

Protecció sobre el futur

Disminució de la despesa energètica

Els nostres Sistemes Renova busquen augmentar l’aïllament tèrmic. Combinats amb vidres d’última generació aconsegueixen reduir la transmitància tèrmica en més d’un 60% respecte a sistemes tradicionals.

El tractament del material suposa un evident compromís amb el medi ambient i és precisament per això que en Tancaments Pra&Parell apliquem una sèrie de mesures interna de reciclatge que abasten tot el procés.

El aluminio cómo material

Disseny funcional

El departament de I+D+I treballa diàriament per a humanitzar les noves tecnologies, que generen un producte més intel·ligent, funcional, estètic, mediambiental i econòmic.

El disseny dels productes renova persegueix l’obtenció del major confort, responent a les exigències de cada aplicació tècnica i funcionalitat.

Línies altament creatives a l’avantguarda de les últimes tendències, amb optimització de recursos i explotant la funcionalitat del producte.