escaleras de cristal para mi casa

Escales de cristall per a disseny d’interiors

Necessites d’una casa més lluminosa? Durant els últims mesos, a conseqüència de la situació a la qual ens hem hagut d’enfrontar, hem hagut d’adaptar-nos a un nou escenari que ens obliga a passar un major nombre d’hores en el nostre habitatge. Una situació que ha obligat a haver de redefinir alguns elements que eren presents en el nostre espai i que, a conseqüència de multitud de factors, mai hem prestat una gran atenció.

Un d’aquests elements ha estat, sens dubte, les escales. En els casos en els quals comptem amb habitatges de doble altura, aquesta eina ha passat de tenir un component purament funcional fins a adaptar-se a la perfecció amb l’ambient que es troba entorn del mateix.

El vessant estètic de les escales han anat augmentant la seva notorietat en els últims mesos. Sent les escales de cristall un dels recursos més utilitzats. Vols conèixer totes les seves possibilitats? Des de Pra & Par et comptem tot el que has de saber entorn d’elles.

Els avantatges que es desprèn de les escales de cristall

Com a element arquitectònic, les escales de cristall s’han convertit en una de les últimes tendències del mercat. Un simple cop d’ull a les botigues que té Apple al llarg de tothom és suficient per a prendre consciència de la seva notorietat. Sent un dels denominadors comuns que s’estén al llarg de tots els seus projectes de retail.

Una dels principals avantatges que trobem en les escales de cristall té relació amb la lleugeresa i l’elegància que desprenen. La combinació entre tots dos factors provoca que ens trobem davant un ambient net, ampli i d’una estètica tan deliciosa com moderna.

Gràcies a l’elevat component estètic amb el qual compte provoca que aquest element sigui perfecte per a situar-lo en ambients tant d’interiors com en exteriors. No obstant això, han estat els espais interiors un dels escenaris que han aglutinat un creixent protagonisme. A més, resulten especialment senzilles de netejar, Convertint a les tasques de manteniment en un dels elements que destaquen especialment enfront de qualsevol altre element.

Una aposta per la durabilitat 

A més de tots els elements esmentats anteriorment, no convé oblidar el relacionat amb la durabilitat i la resistència que aporten. Sent una altra dels grans avantatges que podem trobar en la seva correcta instal·lació.

Gràcies a la innovació tecnològica i als diferents elements que interactuen en aquesta mena d’escenaris ens trobem davant una de les solucions més efectives per a instal·lar en qualsevol espai en el qual necessitem un extra de durabilitat. Els sistemes d’última tecnologia reforcen aquesta garantia, convertint al vidre en la millor opció per a utilitzar-lo en espais transitats. A més, poden suportar grans càrregues de pes o, en últim terme, una gran quantitat de cops.

Com hem pogut comprovar, les escales de cristall s’han convertit en una de les millors opcions que podem trobar en el mercat. En la seva polivalència i efectivitat, el seu gran senyal d’identitat.