ventanas dobles

Els pros i contres de les finestres de doble vidre

Les finestres de doble vidre s’han consolidat com una de les opcions més populars que podem trobar en l’actualitat. Durant els últims anys, i a conseqüència del bon rendiment que ofereixen, són molts les llars que s’han acabat per decantar per aquesta mena d’instal·lacions enfront de la resta d’opcions existents en el mercat.

Especialment per a tots aquells casos en els quals es busca millorar l’aïllament tèrmic d’un habitatge. Així com millorar les condicions de so d’aquesta. Aquestes dobles finestres funcionen sobre la base de la col·locació d’un parell de peces de cristall. Una per l’exterior i una altra per l’interior d’aquesta. Cadascuna d’elles compten amb el seu propi bastidor i el seu marc corresponent. Pel que és una de les millors solucions que existeixen a l’hora d’assegurar el millor rendiment sense necessitat d’haver de comprometre l’estètica del nostre habitatge

Quins són els avantatges de les finestres de doble vidre?
Entre els diferents avantatges que podem trobar, és el relacionat amb l’aïllament tèrmic i acústic que ofereixen una de les millors opcions per les quals podem decidir-nos. I també un dels motius que han consolidat a aquesta mena d’eines com una de les solucions més efectives per les quals podem triar. Especialment en aquells casos en els quals volem mantenir-nos allunyats del soroll i de les baixes temperatures.
Gràcies a que s’utilitzen les dues peces de vidre, és possible experimentar un important estalvi en matèria de factura de la llum. Gràcies a que es permet optimitzar a un nivell superior el relacionat amb l’equilibri tèrmic del nostre espai. Al final de l’any, el resultat és especialment destacat. Imprimint un estalvi que pot arribar a aconseguir diversos centenars d’euros. Sempre depenent de les característiques de l’habitatge.
La despesa que es desprèn de la seva instal·lació convé prendre’l com una inversió. Com que és qüestió de mesos que s’acabi per rendibilitzar al màxim. A més, existeixen tot tipus d’estils. Sent una solució ideal per a qualsevol habitatge.
Què ocorre amb els desavantatges?
Com ja hem esmentat prèviament, el principal desavantatge que es pot trobar en aquesta mena d’opcions fa referència al preu final al qual hem d’enfrontar-nos. Especialment en aquells habitatges que necessitin d’una gran instal·lació, és important tenir en compte que necessitarem una gran quantitat de finestres a instal·lar.
No obstant això, i segons hem esmentat anteriorment, únicament hem de tenir en compte que la despesa tindrà un retorn en el curt i mitjà termini. Que ens permetrà en tot moment assegurar la inversió.
Com a especialistes en el sector, des de Pra&Par comptem amb una gran experiència en el moment d’assegurar el millor resultat possible en la nostra instal·lació. No ho dubtis més, consulta amb el nostre equip d’experts i deixa’t guiar pels diferents serveis que t’oferim. A quines esperes per a contactar amb nosaltres?