puerta corredera para interior

Portes corredisses per a interiors, una bona opció per a la teva oficina

Pensant a canviar l’ambient que es respira a l’interior del teu centre de treball o de la teva llar familiar? En l’àmbit de l’interiorisme són moltes les solucions que han emergit en el mercat durant els últims anys que ens ajudin a amplificar els metres quadrats disponibles.

A més de l’estètica, un dels factors que sempre solen cobrar un extra de protagonisme en aquest sector és el relacionat amb la funcionalitat. En un context immobiliari cada vegada més marcat per l’escassetat dels metres quadrats, com és el cas d’Espanya, trobar solucions que siguin capaces de maximitzar l’espai del nostre habitatge és fonamental. I, per a això, les portes corredisses són una de les millors opcions que podrem trobar en el mercat.

Què són les portes corredisses?

Si bé és cert que les portes corredisses han augmentat la seva notorietat durant els últims anys, la realitat és que els seus orígens es remunten a l’antiguitat. Servint d’elements distribuïdors d’espai per a una gran quantitat de societats. No obstant això, convé saber que inicialment estaven fabricades a partir de paper. Amb un procés de fabricació molt diferent del qual podríem trobar en l’actualitat.

Les portes corredisses són portes que s’obren lliscant-se de forma horitzontal. Per a això, s’utilitzen diferents tipus de mecanismes. Sempre d’acord amb el tipus de porta corredissa per la qual ens decantem. Actualment, gràcies a les innovacions dutes a terme en el mercat, és possible trobar-les tant espais interiors com en exteriors.

En la seva intersecció amb la tecnologia s’ha aconseguit, fins i tot, dotar-les de sensors de moviments. Aquests s’encarreguen d’obrir la porta en quan identifiquen moviment al seu voltant. Minimitzant al màxim la interacció amb aquestes.

Aspectes a tenir en compte

Si estàs pensant a instal·lar una porta corredissa tant per al teu despatx com per al teu habitatge, a continuació hem seleccionat una sèrie d’elements als quals han de prestar una especial atenció abans d’executar la teva elecció:

  • El sistema que s’utilitzarà: El sistema de guies de les portes corredisses són determinants per a avaluar l’estètica d’aquestes. En aquest sentit, és important confiar en els consells dels nostres professionals per a assegurar el millor resultat possible.
  • El material: Actualment existeixen una gran quantitat de tipus de materials sobre els quals es donen suport a les portes corredisses. La fusta, el cristall o l’alumini són algunes de les millors opcions que podem trobar en el mercat. Al mateix temps, en funció dels materials seleccionats també podem accedir a una gran gamma de preus. Sempre adaptant-se a les nostres necessitats particulars.
  • Amb doble paret? Durant els últims anys, un dels recursos que ha anat augmentant la seva notorietat és el relacionat amb la possibilitat d’instal·lar una porta corredissa i introduir-la sobre una doble paret. En aquest cas, és possible executar la nostra instal·lació de tal manera que, en el lliscament, la porta és insereixi en el buit de la nostra paret. Imprimint un extra de sofisticació al nostre habitatge.

Com es pot comprovar, són moltes les opcions de les quals disposem en el moment d’assegurar l’èxit de la nostra elecció. Confiar en una empresa professional, és la clau per a trobar el millor resultat possible.